TV-aksjon mot plast i havet

Årets TV-aksjon blir annerledes, men fortvil ikke; Nå kan alle over 15 år bli digital bøssebærer!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


TV

Du kan enkelt registrere deg som digital bøssebærer på blimed.no, og kan utfordre alle venner og kjente til å bidra med å løse en av vår tids største globale utfordringer – plast i havet!

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

TV-aksjonen, som i år har fått navnet "Et hav av muligheter", skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. Pengene fra årets aksjon i regi av NRK skal i år nemlig gå til World Wildlife Funds (WWF) og deres arbeid med dette.

Selve aksjonsdagen er 18. oktober, men den digitale innsamlingen har i allerede startet. Alle de digitale innbetalingsmåtene er åpnet. Selv om du ikke får muligheter til å putte kontanter i en innsamlingsbøsse i år, er det et «hav av muligheter» for å bidra for enkeltpersoner, barnehager, skoler, bedrifter og andre: 

  • Du kan betale med Vipps til 2133
  •  Du kan sette inn ditt bidrag på innsamlingskonto 8380 08 09005 eller gi ved å betale på giro. Giro kan du laste ned her .
  •  Start din egen innsamlingsaktivitet på Spleis  – dette kan du gjøre allerede nå, uansett om du er privatperson eller virksomhet.
  •  Bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og stiftelser kan gi allerede nå, gjennom egne giversider.

Les mer om disse innbetalingsmulighetene.


Publisert: 12.10.2020
Sist endret: 12.10.2020 14.44