Smittesporing

Koronagruppen har i kveld foretatt smittesporing på de to som i ettermiddag testet positivt på covid 19.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Til sammen er 5 stykker satt i karantene og bedt om å teste seg. Husstandsmedlemmer er satt i ventekarantene til nærkontakt har fått negativt testresultat.

Alle som er registrert inn på Krux klatring mandag 8 mars etter klokka 16 er satt i karantene og bedt om å teste seg. Også til disse er husstandsmedlemmer satt i karantene i påvente av negativt testresultat. Til sammen er 68 personer satt i karantene etter besøk på Krux klatring den 8. mars.

I pressemelding tidligere i dag ble det skrevet at de som hadde vært på Krux den 8. mars etter klokka 16 skulle teste seg og gå i karantene til de hadde fått negativt testresultat.

Koronagruppen vil presisere at det er de som har vært på Krux klatring som skal gå i karantene.

De som kun har vært på treningssenteret trenger ikke karantene. Det oppfordres imidlertid om at de som har vært på Krux treningssenter mandag 8. mars etter klokka 16 tar en test.

Teststasjonen har i dag vært åpen fra klokka 09 til 21, og det er i dag 103 personer som har testet seg. I morgen har også teststasjonen åpen fra 09 -21. Koronagruppen ber alle som har symptomer på koronasykdom, forkjølelse, hoste, feber, tett nese mv. om å teste seg.


Publisert: 16.03.2021
Sist endret: 16.03.2021 22.26