Pressemelding 12.03.21 kl. 21.30

Koronagruppen har foretatt smittesporing på alle de 5 som er smittet av covid 19 det siste døgnet. Dette er elever på 1., 2. og 3. året på idrettsfag ved Oppdal videregående skole, i tillegg til en lærer.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Alle medelevene i disse klassene er satt i karantene. I tillegg er lærere og elever i andre klasser som har hatt undervisning sammen med de aktuelle elevene satt i karantene. 
Til sammen er ca 100 personer satt i karantene. 
 
Husstandsmedlemmer eller tilsvarende nærkontakter er satt i ventekarantene i påvente av at den som er i karantene har fått bekreftet negativ test. 
 
Teststasjonen har i dag gjennomført testing frem til klokka 19, og det er testet 234 personer. Det har i dag vært vanskelig å komme i kontakt med teststasjonen, dette skyldes stor trafikk.

Teststasjonen vil være åpen i morgen, og det vil være mulig å bestille time via telefon på telefonnummer 90084727/90082519 fra klokka 08.30 til klokka 11.30. 

Test kan også bestilles via Oppdal kommunes hjemmeside. 
 
En av de smittede har vært på bakeriet Sprø onsdag 10. mars i tiden mellom ca klokka 12 og 13. 
Koronagruppen ber alle som har vært på Sprø i det aktuelle tidsrommet om å være oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg. 
 
Koronagruppen vil be om at befolkningen i Oppdal holder seg mest mulig i ro gjennom helgen. Vær nøye på å holde avstand til hverandre, 
og ta test dersom du har koronasymptomer. Det oppfordres til å redusere antall nærkontakter mest mulig.
 
Alle som er satt i karantene må følge karantenereglene, unngå å gå på butikk, jobb, skole eller andre steder hvor andre oppholder seg. 
 
Koronagruppen gjentar oppfordringen om å bruke munnbind. 


Publisert: 12.03.2021
Sist endret: 12.03.2021 22.23