Satte krisestab etter ny positiv covid-19-test

28. oktober: Kommunedirektør og ordfører valgte å sette krisestab i dag kl. 15.00. Grunnen til dette er ikke en drastisk utvikling i situasjonen i Oppdal, men en uavklart smittesituasjon der det per nå er kontroll, men med muligheter for utvikling.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Avgjørelsen er blitt tatt i samarbeid med Fylkesmannen i Trøndelag sin helsestab/fylkeslegen. Det er opprettet en direkte forbindelse til Fylkesmannen med jevnlige møter. 

Det er mottatt et nytt svar på påvist positiv covid 19. Dette gjelder en person som er bosatt i Oppdal og som bor i samme husstand som en som tidligere har testet positivt i forbindelse med smittetilfellet på bowlingen. Vedkommende ble satt i karantene i midten av oktober, og har vært i isolasjon siden symptomutvikling. Dette smittetilfellet har derfor ikke medført noen ytterligere tiltak. 

Situasjonen blant arbeiderne på Domus er i dag blitt mer oversiktlig etter et veldig godt samarbeid mellom koronagruppa og arbeidsgivere.  Enkelte er satt i karantene, men det er også bestemt at alle arbeiderne som har arbeidet de dagene de kan ha vært utsatt for smitte skal testes. Dette blir gjort for å forebygge smittespredning og å kartlegge situasjonen.​

 


Publisert: 28.10.2020
Sist endret: 28.10.2020 17.20