Ingen nye smittede registrert i dag.

Det er ikke registrert noen nye smittede av covid 19 i Oppdal siden i går. De 3 som testet positivt med hurtigtest, ble bekreftet positiv med ordinær test.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Koronagruppen har i dag drevet ytterligere smittesporing, og det er fremkommet opplysninger om at en av de smittede var på Krux klatresenter mandag 8. mars i tidsrommet 19-21.30.
Vedkommende har kun klatret i klatrerommet i andre etg. I samråd med Krux klatresenter har koronagruppen kartlagt hvem som har vært i samme rom som den smittede, og etter dette satt 7 stykker i karantene. 4 av disse satt i karantene fra før.


Koronagruppen oppfordrer personer som har vært på Krux klatring mandag kveld om å være oppmerksomme på eventuelle symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

I tillegg er en annen person satt i karantene etter smittesporing i dag.

Det er i dag testet 64 personer, og teststasjonen er åpen igjen på mandag.

Koronagruppen vil berømme ledelsen, elever og ansatte ved Oppdal videregående skole for håndtering av situasjonen og god hjelp til smittesporing.
Oppdal Videregående skole har nå 4 elever som er smittet og flere elever som er satt i karantene. Skolen har en plan for oppfølging av disse elevene.

En gruppe med hybelboere har behov for bistand og elevtjenesten på skolen vil bistå disse med praktiske gjøremål og oppfølging.
Faglig vil det bli en digital / hybrid undervisning via læringsplattformer med oppfølging fra kontaktlærere.


Publisert: 13.03.2021
Sist endret: 13.03.2021 19.55