Covid-19-smittet var i svømmehallen

10. desember kveld: Det er i dag kommet opplysninger om at en person som har testet positivt for Covid-19 har vært i svømmehallen på Oppdal lørdag den 5. desember mellom klokka 11 og 14.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Koronagruppen har vært i kontakt med de vi har oversikt over som har vært i bassenget på samme tidspunkt, og de er bedt om å være oppmerksom på symptomer og teste seg dersom de får symptomer.

I tillegg har det vært en gruppe fra Rennebu som er varslet via Rennebu kommune. Dette er knyttet til smitteutbruddet i Rennebu.

Presisering knyttet til tidligere utsendt pressemelding i kveld 10.12.20

Koronagruppen i Oppdal ønsker i tilknytning til tidligere utsendt pressemelding i kveld 10.12. å presisere at de som har vært i bassenget på Oppdal lørdag den 5. desember mellom klokka 11 og 14​ sammen med Rennebu idrettslag er vurdert forskjellig fra de som kun har vært gjester i bassenget på egen hånd mellom klokka 12-14. 

Dette er bakgrunnen for at det er ulike føringer fra Rennebu kommune og Oppdal kommune. De som har vært i gruppen fra Rennebu er vurdert å være utsatt for en større smitterisiko enn de øvrige.


Publisert: 10.12.2020
Sist endret: 10.12.2020 20.08